ADRIA Massage

 Hotstone / Bamboe massage

Afbeelding met persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met houten, pijp, overdekt

Afbeelding met overdekt, Stillevenfotografie, pot, grond

 

Hotstone massage

Een hotstone massage is een behandeling van het hele lichaam met stenen van ongeveer 45 tot 50 graden Celsius.

De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. Een hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard, ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Warmte en ontspanning

Eerst wordt uw rug gewoon gemasseerd om te kijken of er ergens spanningen of extra aandachtsgebieden zijn, voordat de rug met de warme stenen wordt behandeld. Ter afsluiting van de rugmassage worden er een aantal warme stenen op uw rug gelegd om extra warmte aan de rug te geven. Daarna zal de rest van uw lichaam op ongeveer dezelfde maner behandeld worden.

De massage bestaat vooral uit lange en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel.

Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

 

Bamboe massage

De bamboe massage techniek maakt gebruik van bamboestaven. Deze prikkelen zenuwuiteinden van de huid en de oppervlakkige spieren. Hierdoor komt de bloedsomloop op gang, wat er voor zorgt dat er meer zuurstof en voedsel beschikbaar wordt voor de cellen.

De bamboestaven worden gebruikt als een hulpmiddel bij het geven van een volledige lichaamsmassage. Hierdoor kan met deze techniek dieper gewerkt worden en zal uiteindelijk meer effect hebben dan een gebruikelijke massage.

De bamboe massage heeft zowel een ontspannende als een stimulerende werking. Het zal zorgen voor energie en kracht en helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de bloedsomloop.

 

 

De eerste keer een massage, hoe werkt het, moet ik bloot enz.?

De hotstone en bamboe massages zijn massages voor het hele lichaam (total body). U gaat op de buik op de massagetafel liggen.  De billen worden netjes afgedekt met een sarong.

Op dit moment zijn wij afwezig, u krijgt de nodige privacy. Als u bezwaar heeft tegen helemaal bloot, kun u uw slip natuurlijk aanhouden. De slip maakt het wel moeilijker voor ons om de bovenbenen, billen en buik goed te behandelen.

U bepaalt wat u wilt en niet wenst.

 

Contra-indicaties

Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties (wanneer mag men niet gemasseerd worden of op aangepaste wijze). Wij zullen dit met u tijdens het voorgesprek bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom

Kennismaking

Waarom?

Wanneer?

Massages

Tarieven

Acties

Home