ADRIA Massage

Dijk.jpg

20160919_120413.jpg

Lomi-Lomi massage

Afbeelding met persoon, binnen, vloer, portiek

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met vloer, binnen, persoon, stoel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met persoon, portiek

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Herkomst

De Lomi Lomi komt oorspronkelijk uit Hawaï en werd doorgegeven van generatie op generatie.

In de Huna, een Hawaïaanse filosofie, gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De behandeling zorgt ervoor dat die blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking

Lomi is een Hawaïaanse term voor massage en betekend "drukken, kneden, wrijven", maar ook "met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken". Het woord is verdubbeld, omdat de betekenis dan nog enkele malen sterker wordt.

 

Effect

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen.

 

Techniek

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanningen in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het lijkt bijna een soort dans.

De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning en het wegnemen van angsten en andere negatieve emoties, waardoor wordt voorkomen dat die emoties ziektes kunnen veroorzaken.

Het lichaam wordt rustig en komt in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

 

De eerste keer een massage, hoe werkt het, moet ik bloot enz.?

Een Lomi Lomi massage is een massage voor het hele lichaam (total body). U gaat op de buik op de massagetafel liggen.  De billen worden netjes afgedekt met een sarong.

Op dit moment zijn wij afwezig, u krijgt de nodige privacy. Als u hier bezwaar heeft tegen helemaal bloot, kun u uw slip natuurlijk aanhouden. De slip maakt het wel moeilijker voor ons om de mooie vloeiende bewegingen uit te voeren en kunnen dan ook niet goed uw billen en buik masseren.

U bepaalt wat u wilt en niet wenst.

 

Contra-indicaties

Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties (wanneer mag men niet gemasseerd worden of op aangepaste wijze). Wij zullen dit met u tijdens het voorgesprek bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    

 

 

Welkom

Kennismaking

Waarom?

Wanneer?

Massages

Tarieven

Acties

Home