†† ††††ADRIA Massage

20160919_120413.jpg

Pohaku Lomi (wellness massage)

Afbeelding met persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

††††††††††† Afbeelding met vloer, binnen, persoon, stoel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Pohaku Lomi is een massage, die gericht is op totale ontspanning.

Een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt door een combinatie van klassieke -, hotstone - en lomi lomi massage en ter afsluiting een complete hoofd massage.

Het is een behandeling, waarbij het aan de wensen van de cliŽnt ligt, welke massagetechnieken het meest toegepast zullen worden. Bijvoorbeeld, extra aandacht voor, onderrug, nek en schouder of meer of minder hotstone of lomi lomi. Het moet pure ontspanning zijn, dus alles gaat in overleg.

Pohaku Lomi is een zeer uitgebreide behandeling en duurt 90 minuten.

 

De eerste keer een massage, hoe werkt het, moet ik bloot enz.?

Een wellness massage is een massage voor het hele lichaam (total body). U gaat op de buik op de massagetafel liggen.De billen worden netjes afgedekt met een sarong.

Op dit moment zijn wij afwezig, u krijgt de nodige privacy. Als u hier bezwaar heeft tegen helemaal bloot, kun u uw slip natuurlijk aanhouden. De slip maakt het wel moeilijker voor ons om de mooie vloeiende bewegingen uit te voeren en kunnen dan ook niet goed uw billen en buik masseren.

U bepaalt wat u wilt en niet wenst.

 

Contra-indicaties

Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties (wanneer mag men niet gemasseerd worden of op aangepaste wijze). Wij zullen dit met u tijdens het voorgesprek bespreken.

 

 

 

Welkom

Kennismaking

Waarom?

Wanneer?

Massages

Tarieven

Acties

Home